Dancing in the rain

danceintherain

Veel te veel ideeën heb ik eigenlijk. Er zijn zoveel onderwerpen en gebeurtenissen waar ik over wil (en ook zeker ga!) bloggen. Maar de eerste keer is lastig, hoe begin je? Het voelt raar om zomaar te beginnen met schrijven over dingen die me bezig houden, maar om nou eerst een heel verhaal te schrijven over wie ik ben en hoe het allemaal zit vind ik ook niet echt een goed idee (dit is trouwens heel in het kort te lezen in ”About”). Ik begin maar gewoon bij het begin van dit blog: de naam! Want die zegt eigenlijk al heel veel over mij 🙂

Dancing in the rain is eigenlijk afgeleid van mijn ”motto”. Als er iets moeilijks op je pad komt is de makkelijkste manier om daarmee om te gaan wachten tot het over gaat. En ik kan niet echt zeggen dat mijn leven op dit moment heel makkelijk is. Maar toch heb ik besloten om dat niet te doen. Het is zoals het is, en ik kies ervoor om van het ”nu” het beste te maken. Elke dag heeft zoveel mooie dingen, waarom zou ik dan focussen op het moeilijke?! Ik probeer juist te genieten van alle mooie dingen, en van alles wat ik nog wél kan. Dit maakt dat ik eigenlijk wel kan zeggen dat ik gelukkig ben. Natuurlijk heb ik ook mijn mindere momenten, dat kan niet anders. Maar over het algemeen kan ik zeggen: I’m dancing in the rain!

Advertenties

4 gedachtes over “Dancing in the rain

  1. Heey Hannah, geweldig leuke blog, ik ga alles van je lezen!! Ik zal ook nooit onze natuurkunde lessen en onze tijd bij Frans vergeten. Ik vind het ook wel een dappere beslissing van je om een blog te gaan schrijven.

    “Everyone wants happiness without any pain, but you can’t have a rainbow without a little rain.”

    • Ja dat is ook zo’n mooie spreuk! Die heb je toen zelfs nog op mijn natuurkunde schrift gezet, hihi! En die lessen frans, hahahaha.. Maar superleuk om weer eens wat van je te horen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s