Over mij

Hi! 

Ik ben Hannah, ik ben 18 jaar en ik woon in Groningen. Ik houd van gezelligheid, van leuke dingen doen met vrienden en familie, ik houd van de zon, en ik houd ervan om nieuwe dingen te leren en nieuwe mensen te ontmoeten. De meeste mensen kennen mij lachend, want dat is wat ik doe! Ik lach als ik vrolijk of gelukkig ben, maar ik probeer ook te blijven lachen als het tegenzit. Ik geniet van het leven, en kijk naar mijn mogelijkheden in plaats van mijn beperkingen. Ik kan zo veel wél en dat voelt goed!

Doordat ik ziek ben (ik heb M.E/CVS) kan ik helaas niet alles doen wat ik zou willen. Maar ondanks (of juist dankzij) mijn beperkte mogelijkheden probeer ik er het beste van te maken en te genieten van alle mooie dingen! Ik studeer psychologie en dat geeft me ontzettend veel voldoening. Ik weet al heel lang dat ik later psycholoog wil worden, maar toen ik ziek werd leek dat niet meer zo makkelijk. Nu, een aantal jaren later, ben ik toch begonnen en zit ik in het eerste jaar. En weetje, dat maakt heel veel goed. Als ik me slecht voel en het even echt niet gaat, herinner ik mezelf eraan dat ik elke dag een stapje zet in de richting van mijn droombaan. Ik geloof dat ik het kan, ik kies voor geluk, ik geniet van het ”nu” en ik heb zin in de toekomst! Wat er ook gebeurt, ik ga er het beste van maken! 

Liefs!

Advertenties

8 gedachtes over “Over mij

  1. Hoi Hanna! Jij hebt de Catrice eyeshadow palette Absolute Nude gewonnen op mijn site:) Zou je mij een mailtje kunnen sturen met je adres? En gefeliciteerd natuurlijk;) groetjes Yvonne

  2. Hey Hannah! Ik wilde even laten weten dat ik je genomineerd heb voor de Liebster Award! Ik zou het leuk vinden als je er iets mee doet, maar voel je niet verplicht, alleen wanneer jij dat ook leuk vindt! Meer info staat op mijn site in het artikel liebster award.

    Liefs Saartje.

  3. Hoi Hannah,

    Ik ken je niet en kom via via op deze site, maar ‘moest’ even reageren. Ik vind het enorm knap van je dat je zo positief in het leven staat en je ondanks alles je droom najaagt! You go girl!

    Liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s